Companii

Proprietarii West Gate Studios Militari: Ne aşteptăm la o creştere a cererii pentru căminele studenţeşti. Un loc costă 180 de euro pe lună

Cristian Slave, general manager la West Gate Studios

Cristian Slave, general manager la West Gate Studios

Autor: Bogdan Alecu

31.08.2021, 09:23 468

Gradul de ocupare a locurilor din căminul studenţesc din West Gate, proiectul Genesis Property din zona Preciziei din Capitală, va reveni pe plus odată cu a doua jumătate a acestui an, estimează Cristian Slave, general manager West Gate Studios (primul campus studenţesc privat din România) & Studio One Accommodation Suites Hotel (unitate de cazare de 4 stele), ambele dezvoltate de Genesis Property.

„De 11 ani de când suntem pe piaţa campusurilor, am avut tot timpul un grad de ocupare de 100%. Pandemia a adus o mică scădere de 30% anul trecut faţă de 2019. Ne-am aflat la 70% grad de ocupare, iar în 2021 vom avea o mică creştere“, a spus Cristian Slave.

Un student plăteşte 180 de euro pe lună pentru un loc într-un apartament de 37 mp. În acest preţ intră şi pachetul de utilităţi şi servicii, studenţii au acces la o bibliotecă de 120 de locuri, internet wifi, curăţenie săptămânală şi abonament la Medicover.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO