Companii

Proprietarul Casa Magică Design şi cel al importatorului Samsonite deschid un magazin cu mobila italiană în West Park. VIDEO

Proprietarul Casa Magică Design şi cel al...

Autor: Ioana David

12.05.2015, 13:14 2958

Doi antreprenori cu afaceri în retailul de mobilă şi importul genţilor de voiaj deschid la finalul acestei săptămâni primul magazine de mobilă Casa Convenienza în urma unei investiţii de 0,5 mil. euro.

Magazinul are o suprafaţă de 1.050 mp şi reprezintă un concept de mobilier lansat de proprietarii Casa Magica Design, companie de design şi mobilier premium care activează în România din 1998, împreună cu General Business System (companie care importă genţile de voiaj Samsonite şi care este deţinută către Kemal Bakirici).

“Casa Convenienza intră pe piaţa din România cu o propunere de cumpărături complet nou”, spune Antonio Cantera, unul dintre proprietarii Casa Convenienza.

Magazinul este situat în una dintre unităţile de tip big box recent renovate din cadrul West Park.

West Park Retail gazduieşte 60 de magazine incluse în Fashion House Outlet Centre şi alţi retaileri de tip big-box, cum ar fi Kika (28.740 metri pătraţi), Hornbach (19.960 metri pătraţi), Proges (1.340 metri pătraţi) şi Domo (1.130 metri pătraţi).

Construit în 2008-2009, West Park Retail are o suprafaţă închiriabilă totală de 74.500 de metri pătraţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO