Companii

Proprietarul Christian Tour iese din acţionariatul agenţiilor Europa Travel şi Bibi Touring

Cristian Pandel, proprietarul gru­pului Christian Tour

Cristian Pandel, proprietarul gru­pului Christian Tour

Autor: Cristina Roşca

22.07.2015, 00:06 3622
Cristian Pandel, proprietarul gru­pului Christian Tour, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa agenţiilor de turism din România, a ieşit din acţionariatul touroperatorului Europa Travel şi al agenţiei specializate în turism intern BibiTouring, potrivit anunţului făcut de companii şi infor­maţiilor din piaţă.
 
În urmă cu mai puţin de trei ani omul de afaceri Cristian Pandel anunţa că a preluat un pachet de cel puţin 50% în cele două companii, fără a oferi însă alte detalii.
 
Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, Pandel deţinea 50% în cadrul companiei Total Image Media, care administrează, potrivit ultimelor date ZF, Europa Travel. Teodor Călimănescu deţinea celălalt pachet de acţiuni. În cadrul companiei Bibi Touring Touroperator, Pandel deţinea 30% din titluri, Teodor Călimănescu avea 20%, iar restul acţiunilor erau împărţite în mod egal de Mihaela Claudia Rădulescu şi Adrian Voican.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO