Companii

Proprietarul complexului Therme: Vrem proiecte similare în Europa

Christian Weiser

Christian Weiser

Autor: Mădălina Dediu Panaete

21.03.2016, 00:07 3337

Grupul austriac A-Heat, care deţine complexul de wellness şi relaxare bazat pe ape termale Therme Bucureşti, se pregăteşte de noi investiţii la nici trei luni de la inaugurarea proiectului.

Christian Weiser, CEO al grupului A-Heat din Austria, proprietarul complexului Therme Bucureşti inaugurat la începutul lunii ianuarie, spune că grupul este în discuţii avansate pentru proiecte similare în Europa şi în afara continentului, iar complexul din România este considerat un centru de know-how pentru proiectele viitoare.

Complexul Therme Bucureşti este pri­mul de acest tip în care a investit grupul austriac, în timp ce dezvoltatorul proiectului -WUND- mai are patru astfel de locaţii.

„Suntem foarte mulţumiţi de modul în care echipa din România a gestionat deschiderea celui mai mare proiect greenfield din Europa“, a declarat într-un interviu prin e-mail Christian Weiser, care conduce grupul austriac din anul 2012.

În primele două luni de la deschidere, Therme Bucu­reşti a avut aproape 200.000 de vizitatori, iar conducerea gru­pului A-Heat estimează pentru primul an de funcţionare între 900.000 şi 1.100.000 de vizitatori.

Proiectul Therme, a cărui construcţie a început în anul 2013, a necesitat o investiţie de circa 50 de milioane de euro şi are o capacitate de 4.000 de persoane simultan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO