Companii

Proprietarul outletului Fashion House numeşte un român la conducerea operaţiunilor locale

Proprietarul outletului Fashion House numeşte un român...

Autor: Bogdan Alecu

08.12.2015, 00:00 496

Sorin Ioan Blaga, un executiv care a lucrat mai bine de 25 de ani în companii precum Philip Morris, Rompetrol  sau Otter Distribution, va prelua din ianuarie 2016 poziţia de director general al Liebrecht & wooD, companie care deţine centrul comercial de tip outlet Fashion House, aflat la intrarea pe autostrada Bucureşti - Piteşti.

Sorin Ioan Blaga a studiat la Universitaţea Tehnică „Gheorghe Asachi“ din Iaşi şi are un MBA la Open University Business School din Marea Britanie.  Outletul din Militari al grupului belgian face parte din proiectul West Park, care include şi un magazin de bricolaj Hornbach, un magazin de mobilier Kika. 

Fashion House va deschide şi la Cernica, în partea de est a Capitalei, un centru de tip outlet, în prima fază urmând a fi construiţi 10.000 de metri pătraţi, cu posibilitate de extindere la 12-14 mii de metri pătraţi. 

Outletul respectiv va face parte dintr-un proiect imobiliar de 110 milioane de euro dezvoltat de belgieni care va include şi un hipermarket, o galerie comercială, magazine de bricolaj, mobilă şi articole sportive, potrivit ultimelor date. 

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO