Companii

Proprietarul Veranda Mall aşteaptă vânzări de 10 mil. euro până în 2020, cu 2 mil. euro mai mult decât în 2018

Proprietarul Veranda Mall aşteaptă vânzări de 10 mil....

Autor: Alina-Elena Vasiliu

13.11.2018, 13:52 534

Andrei Pogonaru, proprietarul centrului comercial Veranda din zona Obor din Bucureşti, spune că se aşteaptă la vânzări de zece milioane de euro în mall în anul 2020. Pentru 2018, vânzările estimate se situează la opt milioane de euro.

„Lucrăm acum la o extindere de circa 6.000 de metri pătraţi, o investiţie de aproximativ zece milioane de euro. Într-o primă fază, până la sfârşitul lui noiembrie, se vor deschide World Class, Decathlon, BCR şi Collin’s, iar în primăvară va fi inaugurat cinematograful Cinemax”, spune Andrei Pogonaru.

Mallul Veranda, dezvoltat de firma Prodplast Imobiliare, are acum o suprafaţă de 30.000 de metri pătraţi, la care se adaugă 15.000 de metri pătraţi de spaţii exterioare, unde este amplasat locul de joacă pentru copii şi un patinoar în aer liber. Dintre chiriaşii Veranda, fac parte Carrefour, cu o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi, H&M, C&A, LC Waikiki, CCC, Deichmann, Triumph, Pepco, Yves Rocher, Sephora, Noriel, Splend’or, Melkior, Diverta, Catena şi Sensiblu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO