Companii

Provita face primul pas în afara Bucureştiului şi deschide clinica din Suceava după o investiţie de 2,5 mil. Euro

Clinica are un nou brand – Nord, fiind parte din grupul medical Provita, având 1.800 mp

Clinica are un nou brand – Nord, fiind parte din grupul medical Provita, având 1.800 mp

Autor: Georgiana Mihalache

16.11.2022, 00:05 170

♦ Extinderea a fost anunţată de la începutul lui 2022 ♦ Recent, Provita a trecut şi printr-o schimbare de acţionariat după ce MedLife a preluat 51% din acţiuni de la familia Palea.

Grupul medical Provita, fondat de ant­re­prenorul Ovidiu Palea, a făcut prima extin­dere în afara Capitalei şi a deschis o clinică medicală în Suceava după o inves­tiţie de 2,5 milioane de euro.

Clinica de 1.800 mp a fost realizată în 10 luni, fiind unul dintre proiectele anun­ţate de antreprenorul care a creat compania pentru anul 2022. În cadrul clinicii funcţio­nează un centru integrat de terapia durerii şi un centru integrat al sânului. Până acum, dezvoltarea Centrului Medical Provita s-a făcut doar în Bucureşti.

,,Nu mai vreau ca pacienţii să vină la Bucureşti, medicina trebuie făcută local, în comunităţi, nu pe trenuri şi avioane. În Su­ceava am găsit oameni interesaţi, dedicaţi şi foarte multă susţinere locală. Şi de-abia ne încălzim, planul este să construim aici un spital multidisciplinar, cu săli de operaţie şi săli de proceduri avansate, inclusiv inter­ven­ţională“, a declarat dr. Ovidiu Palea. Clinica are un nou brand – Nord, fiind parte din grupul medical Provita. Anul acesta, în octombrie, 51% din acţiunile Provita au fost cumpărate de MedLife, cel mai mare opera­tor de servicii medicale după cifra de afaceri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO