Companii

Purcari Wineries, venituri de 169 mil.lei în 2018, în creştere cu 19%, şi profit net de 45 mil.lei, în urcare cu 58%

Purcari Wineries, venituri de 169 mil.lei în 2018, în...

Autor: Roxana Rosu

15.02.2019, 10:10 670

Producătorul de vinuri Purcari Wineries (WINE) a înregistrat anul trecut venituri totale de 169 milioane lei, în creştere cu 19%, în timp ce profitul net s-a majorat cu 58%, la 45,6 milioane lei, potrivit raportului financiar publicat la BVB.

Ajustat pentru elementele non-recurente, unice, profitul net a fost de 40 milioane lei.

"A fost exact cu un an in urmă, cand am sunat cu entuziasm clopotelul listarii la BVB şi suntem mândri să încheiem anul 2018 pe o notă forte. Am menţinut un nivel ridicat de creştere, profitând de investiţiile în calitate pe care le facem de-a lungul anilor. Consumatorii, in special noua generaţie, devin din ce în ce mai selectivi şi sofisticaţi în ceea ce priveşte vinul, ceea ce ne avantajează. Anul 2019 a inceput incurajant pentru noi, ne-am stabilit planuri foarte ambiţioase şi ne dorim să continuăm să incântăm consumatoriii nostri şi să satisfacem asteptările înalte ale actionarilor nostri", a comentat Victor Bostan, Director General al Purcari Wineries.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO