Companii

PwC, lichidator al Morărit-Panificaţie Băneasa, a vândut 100 de hectare de teren agricol din judeţul Dâmboviţa cu 1 milion de euro. În cazul acestei tranzacţii, preţul mediu pe hectar este de 10.000 de euro, cu 40% peste media pieţei

În prezent, Băneasa este unul dintre cei mai mari jucători din domeniul morăritului şi producţiei de paste făinoase, cu o istorie de peste trei decenii.

În prezent, Băneasa este unul dintre cei mai mari jucători din domeniul morăritului şi producţiei de paste făinoase, cu o istorie de peste trei decenii.

Autor: Florentina Niţu

21.03.2022, 00:05 3058

PricewaterhouseCoopers Business Recovery Services SPRL, lichi­dator al Morărit-Panificaţie Băneasa SA, a vândut cele 104 hectare de teren agricol deţinute de companie în comuna Dobra, judeţul Dâmboviţa, cu puţin peste 1 milion de euro, con­form informaţiilor oferite ZF.

Morărit-Panificaţie Băneasa SA a cerut dizolvarea şi lichidarea voluntară în luna mai a anului 2021, iar în luna iulie PwC a devenit lichidator.

„Cel mai important activ din patrimoniul societăţii la data preluării mandatului de lichidator îl reprezenta un număr de patru loturi de teren situate în comuna Dobra, judeţul Dâmboviţa, însumând o suprafaţă de 1.042.615 mp (104 hectare – n.red.), valorificat în cadrul unei proceduri publice, competitive, obţinându-se suma de 1.042.615  euro“, a spus pentru ZF Cristian Gavril, director şi lider al departamentului BRS al PwC România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO