Companii

R-CREATE, startup care produce ambalaje returnabile, se listează pe platforma de crowdfunding SeedBlink pentru a atrage o finanţare de 140.000 euro şi cedează 10,4% din capital

R-CREATE, startup care produce ambalaje returnabile,  se...

Autor: Roxana Rosu

22.09.2020, 10:03 830

R-CREATE, startup care produce ambalaje returnabile, utilizate pentru coletele comandate online, se listează astăzi pe platforma de crowdfunding SeedBlink pentru a atrage o finanţare de 140.000 euro şi va ceda 10,4% din capital. 

Acţionarii strategici ai firmei s-au angajat deja la o participare de 30.000 euro în cadrul acestei runde.

Utilizarea ambalajului R-Create duce la diminuarea semnificativă a cantităţii de ambalaje de unică folosinţă şi a poluării. Produsele comandate online sunt livrate clientului de către curier în ambalajul lor primar şi sigilate în ambalajul returnabil R-CREATE. Clientul desigilează, preia produsul şi înmânează ambalajul returnabil R-CREATE curierului. Astfel, ambalajul reintră în circuitul de livrare şi prin procedura standard de retur, poate fi refolosit chiar şi de peste 20 de ori. La finalul ciclului de viaţă al fiecărui ambalaj, R-CREATE asigură colectarea şi reciclarea lui.

Firma estimează că va ajunge să înlocuiască anual peste cinci milioane de ambalaje de unică folosinţă cu această soluţie.

R-Create este furnizor de soluţii de ambalaj returnabil pentru Cărtureşti.ro, dar are în pregătire şi alte parteneriate cu platforme mari de e-commerce din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO