Companii

Radisson lansează soluţii hibride pentru camerele de hotel şi sălile de conferinţe din cadrul complexului de pe Calea Victoriei, din Bucureşti

Radisson lansează soluţii hibride pentru camerele de...

Autor: Cristina Bellu

01.10.2020, 10:23 393

Radisson Hotel Group anunţă implementarea unor soluţii hibride în cadrul complexului hotelier de pe Calea Victoriei, din Bucureşti, prin intermediul cărora organizatorii pot alege să ofere opţiuni de participare virtuală şi formate hibride care să permita desfăşurarea de evenimente, avand o difuziune simultana dintre mai multe locatii satelit, dar si prezenta fizică.

„Inspiraţi de cerinţele unui mod de lucru nou, mai flexibil, la distanţă, suntem încântaţi să anunţăm lansarea soluţiilor noastre de întâlniri hibride şi să îmbinăm facilităţile unui birou modern cu confortul unei camere de hotel”, spune Sonja Dive Dahl, director general la Radisson Blu Hotel Bucureşti.

Concret, soluţiile implementate combină conexiunea dintre prezenta fizica şi virtuala, oferind un sistem de conferinţe de imagine, sunet şi video, ecrane duale, clicker de prezentare fără fir, conexiune la internet de mare viteză, etc.

Radisson Hotel Group a colaborat cu Zoom, liderul în comunicarea video modernă pentru întreprinderi, pentru a oferi o experienţă lină pentru întâlnirile şi evenimentele virtuale şi hibride ale clienţilor lor.

Soluţiile hibride ale Radisson Hotel Group sunt disponibile în prezent în 50 de hoteluri selecte, inclusiv Radisson Blu Hotel Bucureşti, şi au fost lansate pentru a răspunde mai bine schimbărilor rapide ale stilului de viaţă ale clienţilor, în contextul pandemei.

Grupul intenţionează să extindă proiectul şi în 2021.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO