Companii

Radu Arseni a investit câteva sute de mii de euro în cabana Andolia din Moeciu: Până acum, turismul a fost, în mare parte, de week-end

Pentru un pachet ce cuprinde două nopţi de cazare cu cină în ziua sosirii, mic dejun şi cină pentru o zi plus încă un mic dejun în ziua plecării, costul este de 420 de lei.

Pentru un pachet ce cuprinde două nopţi de cazare cu cină în ziua sosirii, mic dejun şi cină pentru o zi plus încă un mic dejun în ziua plecării, costul este de 420 de lei.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

13.07.2021, 18:30 532

♦ Într-un an-doi, Radu Arseni vrea să creeze în zonă şi un cătun de munte, cu odăi tradiţionale, în care să poată caza turiştii nostalgici după gospodăria bunicilor de la ţară.

Radu Arseni, proprietarul unei pensiuni din zona Moeciu, a transformat un concept de proiect turistic care ar fi trebuit să cuprindă şi ateliere de activităţi într-o uni­tate de cazare clasică, din cauza pandemiei. Astfel, după investiţii de câteva sute de mii de euro, a deschis ca­ba­na Andolia, scrie revista săptămânală Business Magazin.

Planul iniţial era atragerea grupurilor de minimum opt persoane, care ar fi urmat să opteze pentru o acti­vita­te anume - precum ţesut, lemnărit, iniţiere în dru­meţiile mon­tane - şi să o exploateze la maximum în zona Andoliei.

„Dimineaţa ar fi avut loc aceste iniţieri, după-amiaza erau programate jocuri, iar seara aveam petreceri şi spec­tacole. Am vrut să implementăm un concept de creare de amintiri pornind de la obiectele făcute în cadrul activi­tă­ţilor de ţesut sau lemnărit, obiecte cu care turistul să plece acasă“, povesteşte Radu Arseni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO