Companii

Radu Ciorba, Electroglobal Cluj: Pentru 2019 planificăm o creştere cu două cifre. Compania a înregistrat în S1/2019 o creştere de peste 10% a vânzărilor

Radu Ciorba, director general şi unul dintre acţionarii Electroglobal

Radu Ciorba, director general şi unul dintre acţionarii Electroglobal

Autor: Laurentiu Cotu

07.10.2019, 00:05 404

Furnizorul de materiale şi echipamente electrice Electroglobal Cluj, controlat de Radu Ciorba în asociere cu Maksay Csaba, estimează pentru 2019 o creştere de doi digiţi a afacerilor, bazată pe evoluţia pieţei şi pe deschiderea unor noi linii de business.

Electroglobal a avut în 2018 o cifră de afaceri de peste 100 mil. lei (21,5 mil. euro), un profit net de 7 mil. lei (aproximativ 1,5 mil. euro), cu un număr mediu de 102 angajaţi, potrivit site-ului Ministerului Finanţelor.

Electroglobal a înregistrat în primul semestru din acest an o creştere de peste 10% a afacerilor faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, datorită evoluţiei pozitive a pieţei de profil, implementării investiţiilor, măsurilor luate intern pe segmentele de marketing şi vânzări, precum şi adaptării la cerinţele pieţei şi la noile tehnologii, potrivit oficialilor companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO