Companii

Radu Diaconu, avocat specializat în consultanţă de business, devine partener al EY România, în cadrul echipei de consultanţă fiscală şi juridică

Radu Diaconu, avocat specializat în consultanţă de...

Autor: Cristina Bellu

21.07.2022, 10:01 141

Compania de audit şi asistenţă fiscală EY România l-a cooptat pe Radu Diaconu pentru rolul de partener în cadrul departamentului de consultanţă fiscală şi juridică (Tax & Law), începând cu luna iulie.

Radu Diaconu este avocat specializat în consultanţă de business şi are o experienţă profesională de peste 15 de ani, din care ultimii nouă în cadrul EY.

Începând cu luna noimebrie 2020, Radu Diaconu este avocat asociat coordonator al Băncilă, Diaconu şi Asociaţii SPRL, societate de avocatură asociată EY România, şi conduce practica acesteia de consultanţă juridică, care numără aproape 30 din cei 50 de avocaţi ai firmei, fiind, în principal, specializat în tranzacţii de M&A.

Radu Diaconu este membru al Baroului Bucureşti din anul 2007. Are o licenţă în drept, una în economie şi un doctorat în dreptul comerţului internaţional.

Domeniile acoperite de echipa pe care o coordonează includ fuziuni şi achiziţii (M&A), relaţii de muncă, proiecte cu autorităţi publice şi instituţii financiare internaţionale, relaţii cu autorităţile de reglementare în toate sectoarele, IT, energie, instituţii financiare şi domeniul imobiliar.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO