Companii

​Radu Dumitrescu, Deloitte România: România e percepută ca o oază de stabilitate, pe care investitorii o caută

​Radu Dumitrescu, Deloitte România: România e...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

18.04.2016, 10:55 531

Economia României se află într-un moment oportun şi poate atrage investitorii, crede Radu Dumitrescu, director consultanţă financiară Deloitte România.

„Investitorii sunt tentaţi să investească atunci când în piaţă nu sunt foarte multe tranzacţii. Acum e un moment oportun, creşte economia, iar investitorii sunt atraşi. România e percepută ca o oază de stabilitate, e o piaţă mare, în creştere, pe care investitorii o caută”, a spus Radu Dumitrescu, speaker în cadrul evenimentului ZF Top Tranzacţii.

Alte declaraţii făcute de Radu Dumitrescu:

Preţul e o componentă foarte importantă. Piaţa stabileşte preţul. Când intri într-o tranzacţie, cumpărătorii sunt cei care pun preţurile, iar vânzătorii îşi selectează apoi partenerii de discuţie. Depinde de proces, de negocierea fiecăruia şi de ce îşi doreşte. Dacă vrei să ieşi repede din piaţă, accepţi un preţ mai mic.

Banii sunt mai ieftini şi majoritatea investitorilor se finanţează cu bani de la bancă, dar această eră a banilor ieftini nu va dura la nesfârşit. Te finanţezi acum, dar pentru cât timp, în ce condiţii şi cum poţi să rambursezi?

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO