Companii

Radu Enache, acţionarul Continental Hotels, are 10 mil. euro pentru investiţii în hoteluri: „Avem apetit pentru dezvoltarea în provincie.“

Radu Enache, acţionar al Continental Hotels: Vrem să adăugam 150 de camere noi lanţului anul viitor.

Radu Enache, acţionar al Continental Hotels: Vrem să adăugam 150 de camere noi lanţului anul viitor.

Autor: Mirabela Tiron

26.10.2018, 00:08 1244
Lanţul hotelier Continental, unul dintre cele mai mari de pe piaţa locală, cu aproape 2.000 de camere, controlat de Radu Enache, a operat în primele nouă luni din acest an cu un grad mediu de ocupare de 75% şi a avut venituri realizate în creştere cu 7%, potrivit oficialilor companiei.

„Avem apetit pentru dezvoltarea în provincie, purtăm patru negocieri pentru terenuri în Cluj şi pentru o clădire ce ar trebui să treacă în reconversie. Vrem să adăugăm 150 de camere noi lanţului anul viitor“, a spus pentru ZF antreprenorul Radu Enache. El precizează că se uită şi la Iaşi, Braşov şi Timişoara şi că anul viitor planul este de dezvoltare a lanţului, inclusiv prin construcţie proprie pe un te­ren aflat în portofoliul companiei.

În total, lanţul Continental Hotels operează 14 unităţi de cazare deschise sub brandurile Continental, Hello Hotels şi Ibis. Anul trecut compania a fi­nalizat cu afaceri de 118 mi­l. lei şi cu un profit net de 4 mi­l. lei, arată datele publice de la Mi­nis­terul de Fi­nanţe. Lan­ţul avea anul trecut 838 de anga­jaţi, arată aceeaşi sursă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO