Companii

Radu Ionescu şi Cezara Tănase, doi tineri cu studii la Londra au deschis Kaiamo, un restaurant în zona Aviatorilor: Vrem să punem România pe harta gastronomică a lumii

Citiţi interviul integral în revista După Afaceri Premium şi pe www.da.zf.ro

Citiţi interviul integral în revista După Afaceri Premium şi pe www.da.zf.ro

Autor: Cristina Roşca

17.06.2019, 20:30 940
Povestea restaurantului Kaiamo, amplasat în apro­piere de piaţa Chales de Gaulle din Bucureşti, începe în vacanţa de Cră­ciun din 2016, după cum povestesc Radu Ionescu şi Cezara Tă­nase, cei doi fondatori ai localului. Radu Ionescu este chef şi totodată şeful din bucătărie (back of house în lim­bajul de profil), iar Cezara Tănase se ocupă de sală şi de zona de servire (front of house). Sunt parteneri şi în bu­siness, dar şi în viaţă.

Kaiamo a apărut ca o surpriză oarecum dat fiind că exista deja un alt proiect, un restaurant de 30 de locuri la Londra, oraş în care cei doi şi-au petrecut ultimii ani.

„Când a fost vorba să ne întoarcem, eu am fost cea mai scep­tică deoarece consider că sunt cine sunt astăzi datorită Lon­drei“, spune Cezara Tănase. El e o fire mai artistică, iar ea este omul cifrelor, însărcinat cu organizarea şi planifi­ca­rea. Aşa că a realizat că deschiderea unui restaurant la Londra - chiar şi unul de 30 de lo­curi - pre­supunea un return on invest­ment de şapte ani. Aşa că a fost de acord să revină în România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO