Companii

Radu Lupaş, cofondator Salad Box: La finalul anului vom ajunge cu brandul Salad Box la 115 restaurante în 14 ţări. Noile unităţi se vor deschide în Malta şi Canada

Radu Lupaş, cofondator Salad Box: La finalul anului vom ajunge cu brandul Salad Box la 115 restaurante în 14 ţări. Noile unităţi se vor deschide în Malta şi Canada

Radu Lupaş, cofondator Salad Box: La momentul actual, grupul care are drept ancoră Salad Box cuprinde aproape 10 concepte. Dintre acestea, doar patru au ajuns şi pe pieţele externe. Mai mult, două businessuri nu vor părăsi ţara, astfel că pe viitor mai rămân alte patru afaceri de lansat peste graniţe.

Autor: Iulian Tenchiu

04.11.2019, 21:30 916

Povestea Salad Box începe să se scrie în 2011, bazele businessului fiind puse de patru antreprenori locali - Dan Isai, Radu Lupaş, Daniel Lar şi Vlad Lupaş ♦ Un an mai târziu s-a deschis primul restaurant, în Cluj-Napoca.

Lanţul de restaurante Salad Box, un concept românesc activ pe segmentul de mâncare sănătoasă, va deschide până la finalul lui 2019 două noi unităţi, în Malta şi Canada, urmând a ajunge astfel la un total de 115 localuri pe 14 pieţe.

La nivel local, lanţul de restaurante deţine 45 de unităţi, urmând ca numărul acestora să creas­că în contexul lansării altor două unităţi în Cluj-Napoca. Pe plan internaţional, Salad Box operează peste 60 de unităţi şi activează în 12 ţări, a spus Radu Lupaş, cofondator al Salad Box, în cadrul conferinţei Franchise Connection 2019. După cele două deschideri din Malta şi Canada, numărul de ţări va creşte la 14. Cea mai mare parte a localurilor Salad Box sunt operate în sistem de franciză.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO