Companii

Radu Timiş, Cris-Tim: Ne gândim la o listare pe bursă

Radu Timiş, proprietarul companiei Cris-Tim: Prima generaţie de antreprenori este de sacrificiu. Nu am auzit ca în mai puţin  de 30 de ani o generaţie să facă un brand puternic, să conteze pentru o economie naţională sau să creeze un jucător pe plan mondial.

Radu Timiş, proprietarul companiei Cris-Tim: Prima generaţie de antreprenori este de sacrificiu. Nu am auzit ca în mai puţin de 30 de ani o generaţie să facă un brand puternic, să conteze pentru o economie naţională sau să creeze un jucător pe plan mondial.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

24.10.2017, 00:07 1944

Radu Timiş, proprietarul procesatorului de carne Cris-Tim, cu afaceri de 125 mil. euro anual şi 2.500 de angajaţi, spune că se gândeşte la o listare a companiei pe bursă, însă afirmă că încă nu a început procesul.

„Ne gândim la o listare pe bursă, dar mai avem de muncit până atunci. Mai durează până la o eventuală listare, nici nu am început procesul“, a spus Radu Timiş pentru ZF. El a vorbit împreună cu soţia sa Cristina într-un interviu pentru Bursa de Valori Bucureşti despre povestea businessului cu mezeluri pe care l-au creat şi despre importanţa Bursei de Valori pentru companii şi investitori.

„Ca investitor, când consumi un pro­­dus, de la Cris-Tim să spunem, şi com­pania care îl realizează este listată la bursă, de fapt investeşti în tine. De câte ori cumperi un produs, tu faci o investiţie în tine şi îţi aduci o profita­bilitate pe termen mediu şi lung. Şi astfel aduci siguranţa că acea companie va exista şi peste 100 de ani“, a spus Radu Timiş în cadrul emisiunii 7/24 Capital a BVB publicată pe pagina de youtube a operatorului pieţei de capital.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO