Companii

Radu Timiş cu grupul Cris-Tim ţinteşte afaceri de 120 de milioane euro după un avans de 20% anul trecut

Radu Timiş cu grupul Cris-Tim ţinteşte afaceri de 120...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

06.01.2016, 00:07 1541

Cris-Tim, unul dintre cele mai mari grupuri din industria cărnii, se îndreaptă spre afaceri de 120 de milioane de euro după ce anul trecut grupul deţinut de antreprenorul român Radu Timiş a avut vânzări de 105 milioane de euro.

„Suntem foarte optimişti pentru anul acesta. Noi ne-am propus o creştere mai modestă pentru 2016, de până în 10% faţă de anul trecut, când am crescut cu 20% comparativ cu anul precedent“, a declarat Radu Timiş, unul dintre cei mai puternici antreprenori locali.  Antreprenorul spune că măsurile luate de guvern precum reducerea TVA de la 24% la 20%, scăderea CAS sau creşterea salariului minim creează mediul perfect pentru dezvoltarea companiilor din România, însă crede că şi acestea trebuie să îşi îmbunătăţească procesele şi standardele astfel încât să susţină creşterea. 

„Companiile care îşi îmbunătăţesc tot ce înseamnă procesele, procedurile, standardele, sistemele de control, trasabilitatea vor avea succes mai ales că piaţa este într-o perioadă de consolidare.“ 

Compania a angajat anul trecut aproape 300 de persoane, iar Radu Timiş spune că, în funcţie de creşterea companiei, va continua şi anul acesta recrutatea de noi oameni. Grupul Cris-Tim are circa 2.200 de salariaţi, conform informaţiilor furnizate anterior de antreprenor. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO