Rafinăria Rafo Oneşti este scoasă la vânzare cu un preţ de pornire de 60 mil. dolari, la zece ani de la închiderea activităţii

13 mar 2018 Autor: Georgiana Mihalache

♦ CITR este administratorul judiciar a celebrului obiectiv economic din România.

Rafinăria Rafo din Oneşti, una dintre cele mai mari companii din domeniul petrolier din România în urmă cu 20 de ani, este scoasă la vânzare cu un preţ de pornire de 60 de milioane de dolari, potrivit unui a­nunţ al CITR, administratorul judiciar al Rafo SA.

Licitaţia va avea loc la 13 aprilie 2018, iar anun­ţul de vânzare vine după ce Tribunalul Ba­­cău a decis la finalul lunii februarie să ac­cepte planul de reorganizare al Rafo Oneşti. „Confirmă planul de reorganizare judiciară a debi­­toarei RAFO SA, cu sediul în Oneşti (…), propus de către administratorul judiciar al debitoarei, CITR Filiala Bucureşti SPRL”, se arată în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.03.2018

 
Cuvinte cheie:
Rafinăria
, Rafo Oneşti
, vânzare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide