Companii

Raluca Mihăescu, directorul general al ibis Bucharest Politehnica, investiţie de 9,5 mil. euro: Ne bazăm în principal pe piaţa domestică, adică turiştii din România

Raluca Mihăescu, directorul general al ibis Bucharest...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

04.08.2020, 07:00 508

Hotelul ibis Bucharest Politehnica, a cărui deschidere este programată pentru toamna acestui an, va porni activitatea cu un număr de angajaţi cuprins între 30 şi 35, oameni care urmează să fie recrutaţi pe parcursul lunilor septembrie şi octombrie.

„Date fiind condiţiile, este greu să estimăm nişte venituri pentru primul an de funcţionare, trebuie să vedem încotro se îndreaptă pandemia. Principalul nostru scop în acest moment nu este să atingem un anumite nivel al veniturilor sau un anumit grad de ocupare. Ne bazăm în principal pe piaţa domestică, adică turiştii din România, deoarece călătoriile externe sunt mai dificil de realizat în perioada aceasta“, spune Raluca Mihăescu, cea care va ocupa, de 1 septembrie 2020, funcţia de director general al hotelului.

Hotelul ibis de la Politehnica este dezvoltat de compania Novum Business Services, cu acţionari români. Investiţia este de 9,5 milioane de euro, iar firma care dezvoltă are un contract de management cu grupul hotelier Accor pentru zece ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO