Companii

Raluca Năstase, partener în cadrul Biriş Goran, a decis să plece din firma de avocatură

Raluca Năstase

Raluca Năstase

Autor: Cristina Bellu

29.05.2020, 10:02 346

Raluca Năstase, partener din 2006 în cadrul societăţii de avocatură Biriş Goran, a decis să părăsească firma, practica şi echipa de real estate urmând să fie conduse de Daniela Lazea şi Sorin Aungurenci,parteneri real estate în cadrul Biriş Goran.

“Îi mulţumim Ralucăi pentru cei 14 ani petrecuţi împreună. Colaborarea noastră a fost mereu bazată pe încredere şi profesionalism, iar experienţa şi energia de care Raluca a dat dovadă de-a lungul timpului au contribuit semnificativ la realizarea obiectivelor Biriş Goran. Îi dorim mult succes pe mai departe!”, transmite Gabriel Biriş.

Daniela Lazea şi Sorin Aungurenci au o experienţă solidă în real estate şi au petrecut ultimii 14 ani în cadrul Biriş Goran în diferite funcţii, Daniela Lazea fiind, începând cu 2017, coordonator asociat al practicii de real estate.

Biriş Goran este o societate de avocatură de business de peste 40 de avocaţi, înfiinţată în 2006. Biriş Goran oferă o gamă largă de servicii juridice cu un accent deosebit pe domenii precum: fiscalitate, real estate, corporate/M&A, antitrust/concurenţă, litigii, dreptul muncii, protecţia datelor, energie şi resurse naturale, finanţări şi insolvenţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO