Companii

Ram Addanki preia conducerea BAT Europa Centrală şi de Sud, regiune coordonată de la Bucureşti

Ram Addanki

Ram Addanki

Autor: Roxana Rosu

03.04.2018, 11:25 626

Operaţiunile din cadrul regiunii Europa Centrală şi de Sud ale British American Tobacco, zonă care include opt ţări care raportează României de la sfârşitul lui 2017, vor fi conduse din Bucureşti de către Ram Addanki, care îl înlocuieşte pe Richard Widmann.

Aria Europa Centrală şi de Sud (South Central Europe Area - SCEA) include Bulgaria, Serbia, Albania, Macedonia, Bosnia-Herţegovina, Muntenegru, Slovenia şi Croaţia, precum şi Kosovo.

Ram Addanki s-a alăturat companiei British American Tobacco în anul 1994.

Înainte să se alăture British American Tobacco România, Ram Addanki a condus filialele BAT din Croaţia, Slovenia şi Bosnia-Herţegovina, acum parte a Ariei Europa Centrală şi de Sud. Ram a ocupat şi funcţiile de Director Financiar în Turcia, Manager de Audit al Ariei în Moscova, Director de Finanţe în Marea Britanie şi în Irlanda şi Director Financiar Regional în Europa şi Republica Cehă. Noul director al Ariei Europa Centrală şi de Sud şi-a început cariera în cadrul British American Tobacco acum 24 de ani în cadrul VST – companie asociată BAT în India.

„Suntem foarte entuziasmaţi de perioada pe care o traversăm, în care British American Tobacco transformă industria tutunului. Este un privilegiu pentru mine să trăiesc această transformare în România, o ţară extrem de importantă pentru British American Tobacco, în care, datorită încrederii în mărcile noastre, produsele noastre sunt preferate de unul din doi consumatori români. British American Tobacco şi România vor continua să crească împreună, cu noi investiţii pentru fabrica noastră de la Ploieşti, cu mai multe noi locuri de muncă bine plătite şi cu lansarea produselor de nouă generaţie”, spune Ram Addanki.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO