Companii

Răzvan Burleanu a fost ales noul preşedinte al FRF

Răzvan Burleanu a fost ales noul preşedinte al FRF

Autor: Luminita Turcu

05.03.2014, 18:20 948

Preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, a fost ales, miercuri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi în turul doi de scrutin, faţă de 59 câte a avut fostul arbitru Vasile Avram.

Imediat după ce preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a anunţat oficial că Răzvan Burleanu a devenit noul preşedinte, acesta a fost felicitat de Vasile Avram.

Turul doi de scrutin pentru alegerea preşedintelui FRF a fost aproape de a fi repetat, deoarece au fost 175 de buletine de vot şi doar 173 de cluburi care şi-au confirmat prezenţa la Casa Fotbalului.

În turul doi, trei bilete de vot au fost anulate.

Burleanu, în vârstă de 29 de ani, a primit în primul tur 72 de voturi, iar Avram 59.

Al treilea candidat a fost Gheorghe Chivorchian, cu 29 de voturi, în timp ce fostul fotbalist Sorin Răducanu nu a primit niciun vot. Cei doi au ieşit din cursa pentru preşedinţia FRF, iar Chivorchian le-a cerut susţinătorilor săi să voteze pentru Burleanu.

Înaintea votului, Marcel Puşcaş s-a retras din cursa pentru preşedinţia FRF şi a solicitat membrilor afiliaţi care doreau să-l voteze să-l aleagă pe Răzvan Burleanu.

Adunarea Generală a FRF a început la ora 10.00, la Casa Fotbalului şi a durat aproximativ opt ore şi jumătate.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO