Companii

Răzvan Iorgu, consultant imobiliar la CBRE: Companiile din auto şi retail generează cea mai mare cerere pe piaţa spaţiilor industriale. „2021 are toate premisele pentru a deveni un nou an record pentru piaţa spaţiilor industriale“

Răzvan Iorgu, managing director, CBRE România: 2021 are toate premisele pentru a deveni un nou an record pentru piaţa spaţiilor industriale.

Răzvan Iorgu, managing director, CBRE România: 2021 are toate premisele pentru a deveni un nou an record pentru piaţa spaţiilor industriale.

Autor: Cristina Bellu

06.05.2021, 00:05 158

Volumul tranzacţiilor de spaţii industriale a marcat o creştere de 43% în primul trimestru din 2021 faţă de perioada similară a anului trecut, cu un total de 264.000 metri pătraţi închiriaţi pe piaţa din România, notează un raport al companiei de consultanţă imobiliară CBRE.

„Anul acesta a început promiţător pentru piaţa de industrial. Vedem o activitate ridicată atât în ceea ce priveşte închirierile de spaţii, companiile din industriile de auto şi retail generând cea mai mare cerere, mai precis peste 50% din volumul tranzacţionat, cât şi pe segmentul de dezvoltare de noi proiecte, în special în oraşele regionale. Astfel, 2021 are toate premisele pentru a deveni un nou an record pentru piaţa spaţiilor industriale“, spune Răzvan Iorgu, managing director, CBRE România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO