Companii

Răzvan Pătrunoiu a fost numit director general la Accenture Romania

Răzvan Pătrunoiu a fost numit director general la...

Autor: Luciana Georgescu

29.08.2014, 17:34 2170

Razvan Patrunoiu, 37 ani, a fost numit Director General al Accenture Romania, preluand conducerea companiei de la Andrea Multari care a coordonat activitatea locala din 2011.

Razvan Patrunoiu s-a alaturat echipei Accenture in octombrie 2010, pe postul de Finance & Accounting Lead in centrul de livrare servicii BPO din Bucuresti. In noiembrie 2011 a preluat conducerea centrului din Bucuresti, iar din aprilie 2014 a condus si operatiunile din noul centru BPO deschis in Timisoara.

Patrunoiu are o experienta financiara si comerciala semnificativa, dobandita la Tchibo Romania, unde a avut doua roluri: director financiar si director general si la Zapp, ca director financiar.

Andrea Multari, care lucreaza la Accenture din 1998, a avut un rol esential in infiintarea divizei de consultata din Romania. Sub conducerea lui, numarul angajatilor Accenture in Romania s-a triplat iar serviciile sunt livrate in prezent din patru orase – Bucuresti, Cluj Napoca, Targu Mures si Timisoara. El isi va continua cariera la Accenture in calitate de Infrastructure Services, Security Domain Lead pentru Orientul Mijlociu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO