Companii

Răzvan Predica, fost Chief Finance Officer al A&D Pharma / Dr. Max România, preia conducerea furnizorului de servicii de diagnostic imagistic Affidea România

Răzvan Predica, fost Chief Finance Officer al A&D Pharma...

Autor: Roxana Rosu

02.07.2020, 10:41 665

Grupul Affidea, furnizor medical de servicii de diagnostic imagistic, l-a numit pe Răzvan Predica, fost Chief Finance Officer al A&D Pharma / Dr. Max România, în funcţia de Country Manager pentru toate operaţiunile din România.

Răzvan Predica va conduce procesul de implementare a strategiei Grupului Affidea pe piaţa românească, pentru a asigura creşterea organică, dar şi prin noi achiziţii compatibile cu modelul de business.

„Răzvan Predica va conduce reţeaua Affidea România spre o nouă etapă de dezvoltare. Răzvan vine cu o abordare specifică industriilor care pun pe primul loc satisfacţia clienţilor, digitalizarea şi operarea la cele mai înalte standarde de calitate”, a declarat Mesut Göral, Senior Vice President, Chief Operations Officer CEE al Affidea Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO