Companii

RCS&RDS îşi adaugă la obiectul de activitate şi producerea de energie

RCS&RDS îşi adaugă la obiectul de activitate şi...
22.09.2013, 19:57 16971

Compania românească RCS&RDS, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de comunicaţii de pe piaţa locală, şi-a adăugat în luna martie la obiectul de activitate şi producţia, transportul, distribuţia şi comercializarea de energie electrică, potrivit unui document publicat în Monitorul Oficial în urmă cu câteva zile.

“ Subsemnatul, Oprea  Alexandru,  în  calitate  de administrator  membru  executiv  al  Consiliului  de Administraţie  şi  Director  General,  în  conformitate  cu prevederile  Hotărârii  Adunarii  Generale  Ordinare  a Asociaţilor  societăţii  (…) având  în  vedere  necesitatea  realizării  obiectului  de activitate al societăţii şi în următoarele localităţi decid: Art. 1. Se aprobă modificarea obiectului secundar de activitate  al  Societăţii  prin  introducerea  urmatoărelor activităţi: 3511-producţia de energie electrică; 3512-transportul energiei electrice; 3513-distribuţia energiei electrice; 3514-comercializarea energiei electrice.”

După mai multe achiziţii, RCS&RDS are un portofoliu de 7 parcuri solare, cu o capacitate de 23,4 MW care înseamnă investiţii de peste 36 milioane de euro, potrivit informaţiilor disponibile.

RCS&RDS a avut anul trecut afaceri de 459 mil. euro şi un profit net de 20 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO