Companii

RCS & RDS şi subsidiara DIGI Spain Telecom au suplimentat cu 128 mil.euro o facilitate de credit din 2021, pentru a finanţa cheltuielile de pe piaţa spaniolă. Companiile au fost asistate de echipa de avocaţi Filip & Company

RCS & RDS şi subsidiara DIGI Spain Telecom au...

Autor: Roxana Rosu

01.08.2022, 11:38 330

RCS & RDS şi subsidiara DIGI Spain Telecom S.L.U  au luat un împrumut de 128 milioane euro, pe o perioadă de cinci ani, pentru finanţarea cheltuielilor de pe piaţa spaniolă, contractul fiind o suplimentare a unui contractul de facilitate încheiat de companie în iulie 2021, iniţial în valoare de 132 de milioane de euro.

ING Bank a acţionat în calitate de aranjor principal mandatat. Potrivit unui anunţ publicat la BVB, suma aferenta noului imprumut la termen va fi folosită pentru finanţarea cheltuielilor de capital în Spania şi costuri asociate cu personalul. 

RCS & RDS şi subsidiara DIGI Spain Telecom au fost asistate de echipa de avocaţi Filip & Company, formată din Alexandru Bîrsan (partener), Rebecca Marina (senior associate) şi Smaranda Văcaru (senior associate).

“Digi continuă să investească în tehnologie de ultimă generaţie şi are permanent proiecte de extindere şi modernizare a reţelelor. Este una dintre companiile cu capital românesc care investeşte mult şi în dezvoltarea subsidiarelor din afara ţării. Suntem bucuroşi că am avut din nou ocazia să lucrăm în echipă şi le mulţumim pentru încredere”, a declarat Alexandru Bîrsan, partener şi coordonatorul departamentului de Fuziuni, achiziţii şi pieţe de capital al Filip & Company.

Agentul băncilor creditoare este Banco Santander din Spania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO