Companii

Reduceri de până la 50% la Mobexpert în perioada Black Friday

Vedeţi cum arată magazinul Mobexpert. Galerie FOTO

Vedeţi cum arată magazinul Mobexpert. Galerie FOTO

Autor: Cristi Dimitriu

12.11.2014, 16:26 1143

Produsele cu preţuri reduse vor fi postate pe site-ul www.mobexpert.ro şi pe pagina de Facebook Mobexpert începând cu 17 noiembrie, fiecare magazin pregătind clienţilor şi alte oferte tentante.

"Succesul ȋnregistrat anul trecut în campania Black Friday, când sute de decoraţiuni au fost vândute cu reduceri de 50%, ne-a ȋncurajat ca în 2014, pe lângă discounturi similare la decoraţiuni, să oferim reduceri importante şi pieselor sau garniturilor de mobilier", a declarat Dan Şucu, fondatorul Mobexpert.

Şi Mobexpert Outlet, singurul magazin dedicat ofertelor speciale, va oferi reduceri de 70% la o gamă variată de decoraţiuni, iar pentru mobilier va majora discounturile deja excepţionale la sute de modele. Reducerile vor fi valabile ȋn perioada 21-23 noiembrie în magazinul situat în Bucureşti, poseaua Fabrica de Glucoză, nr. 21.

"Pe lângă surprizele frumoase pe care le pregăteşte clienţilor la nivelul produselor şi discounturilor, în 2014 Mobexpert Outlet vine cu ceva în plus: dublarea spaţiului magazinului şi, implicit, extinderea varietăţii colecţiei. Uriaşa ofertă suplimentară de piese de mobilier şi de decoraţiuni, toate cu reduceri extraordinare, transformă Mobexpert Outlet într-o destinaţie de neratat atât de Black Friday cât şi în orice alt moment", a afirmat Iulian Toma, directorul Mobexpert Outlet.

Grupul Mobexpert a fost înfiinţat în 1993 şi este o companie 100% românească, deţinută de antreprenorul Dan Şucu. Este liderul pieţei româneşti de mobilier şi decoraţiuni, prin cele două mărci ale sale: Mobexpert – hipermagazine şi magazine de mobilier pentru casă şi decoraţiuni şi Mobexpert Office – mobilier pentru birou şi colectivităţi. Reţeaua regională a Mobexpert numără, în prezent, peste 30 de hipermagazine şi magazine. În România, reţeaua cuprinde hipermagazine în Bucureşti, Braşov, Suceava, Piteşti, Sibiu, Iaşi şi Oradea şi alte peste 20 de magazine de mai mici dimensiuni. În afara României, primul hipermagazin cu mobilier de casă şi decoraţiuni a fost inaugurat la Sofia, în 2007. Mobexpert Office este prezent, din 2005, cu magazine proprii în Sofia (Bulgaria) şi în Belgrad (Serbia). Grupul Mobexpert are 2.000 de angajaţi şi o cifră de afaceri anuală de aproximativ 115 milioane euro. Grupul Mobexpert deţine, de asemenea, opt fabrici de mobilă care produc pentru piaţa românească şi pentru export. Grupul Mobexpert include un singur magazin dedicat ofertelor speciale: Mobexpert Outlet, situat în Bucureşti, Şoseaua Fabrica de Glucoză, nr 21.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO