Companii

Reff & Asociaţii/Deloitte Legal l-a cooptat în echipa de parteneri pe Alex Slujitoru, care va coordona practica de litigii fiscale. Echipa de conducere ajunge la nouă parteneri

Reff & Asociaţii/Deloitte Legal l-a cooptat în echipa...

Autor: Roxana Rosu

23.02.2023, 12:10 255

 

 

Reff & Asociaţii / Deloitte Legal l-a cooptat în echipa de parteneri pe Alex Slujitoru, avocat cu o experienţă de peste 15 ani, care va coordona practica de litigii fiscale.

Echipa de conducere a societăţii de avocaţi ajunge astfel la nouă parteneri.

Alex Slujitoru a fost implicat în proiecte de litigii complexe, din poziţie de coordonare a unor echipe specializate din cadrul unor firme de avocatură importante. El a asistat companii din diverse industrii, precum energie, retail, petrol şi gaze, industria grea, comerţul cu cereale, asigurând reprezentare în faţa autorităţilor şi instanţelor române, precum şi a instituţiilor europene, în litigii fiscale în legătură cu rambursări de TVA, accize, cereri de rambursare a dobânzilor sau rambursări întârziate, anularea actelor de modificare sau nemodificarea bazei de impozitare, anularea despăgubirilor ilegale sau suspendarea deciziilor de impunere. De asemenea, Alex este un contribuitor activ la elaborarea politicilor fiscale locale.

„Ca urmare a creşterii accelerate din ultimii ani, practica noastră de litigii a ajuns la peste 20 de avocaţi şi la dezvoltarea unor arii foarte diverse de specializare, iar această anvergură şi planurile de creştere pe care le avem în continuare vor beneficia de leadership-ul a doi parteneri coordonatori. Astfel, Alex Slujitoru, căruia îi urez bun venit în echipa de parteneri ai Reff & Asociaţii, se va concentra pe activitatea de litigii fiscale, iar Mihnea Galgoţiu-Săraru, căruia îi mulţumesc pentru dedicarea cu care a dezvoltat ambele arii până acum şi pentru rezultatele excepţionale obţinute, va continua să dezvolte practica de dispute non-fiscale. Ambele zone sunt tot mai intense şi generează nevoie tot mai mare de asistenţă juridică specializată,” a declarat Alexandru Reff, Partener la Reff & Asociaţii Î Deloitte Legal.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO