Companii

Reluarea zborurilor de către Blue Air, sub semnul întrebării: „Negocierile devin extrem de grele cu cei doi investitori“

Reluarea zborurilor de către Blue Air, sub semnul...

Autor: Miruna Diaconu

15.09.2022, 00:07 1345

Reluarea zborurilor de către Blue Air din 10 octombrie este sub semnul întrebării, în contextul în care reînceperea activităţii depinde de banii pe care îi vor aduce cei doi investitori cu care era în discuţii compania aeriană înainte de anu­larea curselor.

„Reluarea activităţii Blue Air depinde în mod esenţial de aportul în numerar adus de unul dintre cei doi investitori cu care ne aflăm în discuţii. Investitorul care va hotărî să investească în Blue Air va avea pu­teri depline în decizie cu privire la modalitatea şi rutele pe care se vor relua activităţile de zbor ale compa­niei. (...) Negocierile pe care le pur­tăm cu aceşti doi investitori devin extrem de grele“, spun reprezentanţii companiei. Banii care ar trebui să vină de la investitori ar trebui să acopere o parte din pierderile înre­gistrate de companie, dar şi costurile necesare reluării operaţiunilor.

Compania nu a vrut să dea detalii cu privire la identitatea celor doi investitori, invocând respectarea confidenţialităţii acestora până la o eventuală colaborare. Reluarea zbo­rurilor rămâne incertă, la fel şi posibi­litatea companiei de a-şi despăgubi clienţii afectaţi de anularea curselor.



 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO