Remus Borza a adus oameni de la Advent şi din distribuţia farma la conducerea companiei Polisano

2 sep 2014 Autor: Ioana David

Vezi galeria foto Octavian Iacob, 40 de ani, a intrat în industria farma în 2007, unde a deţinut poziţia de director executiv şi administrator al Farmexpert, iar ulterior, între 2011 şi 2013 a ocupat o poziţie similară în cadrul unei alte companii de distribuţie, ADM Farm

Avocatul Remus Borza, care în urmă cu o săptămână a preluat conducerea ope­ra­ţio­nală a grupului Polisano, l-a numit în fruntea celei mai mari firme din grup, distribuitorul farma cu acelaşi nume, pe Octavian Iacob, începând de ieri.

WikiZF: Profilul companiei Polisano

Decizia este surprinzătoare având în vedere termenul extrem de scurt în care a fost pusă în aplicare şi are loc în condiţiile în care tot ieri Polisano a anunţat o nouă schim­bare, aceea a CFO-ului distribuito­ru­lui, funcţie ocupată acum de Andreea Pîrvu.

„Avem nevoie de un suflu nou, de o nouă abordare. Cu oameni noi şi metode noi de management, principalul obiectiv va fi optimizarea costurilor“, a spus Remus Borza.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 02.09.2014

 
Cuvinte cheie:
borza
, farma
, oameni
, hidroelectrica
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide