Companii

Renaşte industria de îngrăşăminte? Grupul Interagro, aflat în reorganizare judiciară, redeschide după cinci ani fabrica de îngrăşăminte agricole Donau Chem. În fabrica din Turnu Măgurele lucrează aproximativ 500 de angajaţi

Renaşte industria de îngrăşăminte? Grupul Interagro,...

Autor: Cristina Bellu

30.06.2020, 00:04 1693
Grupul InterAgro, controlat de omul de afaceri Ioan Niculae, aflat în reorganizare judiciară, anunţă reluarea activităţii fabricii de îngrăşăminte agricole Donau Chem din Turnu Măgurele după o întrerupere de cinci ani.

„Unitatea a repornit gradual instalaţiile astfel încât la 23 iunie Donau Chem a ajuns din nou la o producţie zilnică de circa 1.500 de tone de uree şi 850 de tone de azotat de amoniu, pentru care con­sumă 1,6 milioa­ne de metri cubi de gaze.  Men­ţionăm că toa­tă această can­ti­ta­te re­pre­zintă im­por­turi“, trans­mit re­pre­zen­tanţii companiei.

În fabrica din Turnu Măgurele lu­crea­ză aproxi­mativ 500 de angajaţi, esti­mă­rile oficialilor gru­pului indicând o majorare a număru­lui acestora cu încă 500 până la finalul ce­lui de-al treilea trimestru, livrările de produse specifice ur­mând să fie făcute atât pe piaţa locală, cât şi pe cea externă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO