Companii

Reportaj. Pensionarii, cei mai mulţi vizitatori în prima zi a Târgului de Turism 2019 de la Romexpo

Printre expozanţii de la târg se numără şi agenţii de turism nişate pe pachete doar în perioada de extrasezon sau pe vacanţe exotice.

Printre expozanţii de la târg se numără şi agenţii de turism nişate pe pachete doar în perioada de extrasezon sau pe vacanţe exotice.

Autor: Mirabela Tiron

22.02.2019, 00:07 836

♦ Prima zi a Târgului de Turism de la Romexpo, cel mai mare eveniment de profil, ce reuneşte 330 de expozanţi din 15 ţări, a atras în special vizitatori pensionari, care căutau vacanţe de tip circuit în străinătate, dar şi sejururi pe litoralul bulgăresc şi grecesc ♦ Marile agenţii de turism au prezentat pliante şi cataloage cu sejuri în Grecia, Turcia sau Spania, dar şi pachete în destinaţii exotice şi circuite în străinătate.

„Am venit la târg pentru reduceri. Caut un circuit turistic în Iordania şi Israel, dar şi unul în Austria şi nordul Italiei. Bugetul este de peste o mie de euro per pachet. Anul trecut am fost în vacanţă în Bulgaria, în Grecia, iar la noi la munte la Predeal“, spune Lizica, 62 de ani, pensionară, care a venit însoţită de o prietenă pensionară.

Un alt vizitator la târg, Ion B, 72 de ani, fost pilot, spune că a venit cu soţia pentru a găsi o vacanţă la mare, în Grecia sau Spania. „Luăm cu noi şi nepoata şi vrem să mergem la mare într-o staţiune din Grecia sau Spania. Avem buget. La noi nu mai mergem, am fost la Băile Herculane o dată, dar nu mai vrem.“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO