Companii

Resortul Green Village din Delta Dunării, deţinut de Dragoş Anastasiu, şi-a bugetat afaceri de 15 mil. lei în 2021, cel mai bun nivel din istoria sa. „Turismul intern a explodat din 2020“

Anul 2021 este cel de-al şaptelea an de funcţionare al Green Village 4* Resort de la preluarea sa de către Eurolines Group, fiind şi prima investiţie în hotelărie a grupului condus de omul de afaceri Dragoş Anastasiu.

Anul 2021 este cel de-al şaptelea an de funcţionare al Green Village 4* Resort de la preluarea sa de către Eurolines Group, fiind şi prima investiţie în hotelărie a grupului condus de omul de afaceri Dragoş Anastasiu.

Autor: Cristina Roşca

07.03.2021, 00:01 9641

Capacitatea de cazare este de 89 de camere, dintre care 58 de camere duble, 30 de apartamente cu un living şi o vilă. Green Village e un resort care se întinde pe aproape 30.000 de metri pătraţi.

Resortul Green Village de patru stele din Sfântu Gheorghe (Delta Dunării), deţinut de omul de afaceri Dragoş Anastasiu, şi-a bugetat pentru acest an afaceri de 15 milioane de lei, în urcare cu 36% faţă de 2020, an marcat de pandemia de Covid-19. De altfel, în 2020 turismul românesc şi de pretutindeni a fost afectat de măsurile impuse de autorităţi pentru limitarea răspândirii virusului. Mai mult, în perioada martie-mai această industrie a fost închisă complet în multe locuri din lume, inclusiv România.

În acest context, resortul Green Village, operat de compania Touring Imobiliare Srl, a obţinut în 2020 un nivel al businessului de 11 mil. lei, cu 15% mai mic decât în anul de referinţă pentru turismul românesc 2019. Estimările pentru acest an arată însă că reprezentanţii resortului de patru stele din Delta Dunării sunt optimişti, aceasta fiind cea mai mare cifră de afaceri bugetată de când Dragoş Anastasiu a intrat în acest business. Anul 2021 este cel de-al şaptelea an de funcţionare al Green Village 4* Resort de la preluarea sa de către Eurolines Group, fiind şi prima investiţie în hotelărie a grupului condus de omul de afaceri Dragoş Anastasiu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO