Companii

Restaurantele basarabene Star Kebab merg în zona birourilor AFI Cotroceni cu o locaţie de 220 de metri pătraţi

Cristina Sosoi, specialist marketing al reţelei

Cristina Sosoi, specialist marketing al reţelei

Autor: Mihaela Pascari

21.04.2017, 00:03 1434
Lanţul de restaurante Star Kebab, pre­zent pe piaţa basarabeană de peste cinci ani, va deschide la sfâştiul lunii mai o unitate de 220 de metri pătraţi în zona Cotroceni, aproape de complexul de malluri şi birouri al grupului isarelian AFI.

„Deschidem o locaţie proprie în Cotroceni, lângă AFI Palace, într-o zonă cu un vad foarte bun, şi anume mall, centre de afaceri, Universitatea Politehnică, cămine studenţeşti, staţie de metrou în imediată apropiere. Ne-am îndreptat în special spre această zonă pentru că are un potenţial mare pentru serviciul nostru de livrare la domiciliu“, a precizat Cristina Sosoi, specialist marketing al reţelei.

Serviciul de livrare la domiciliu a fost lansat de către companie în luna fe­brua­rie a acestui an, iar reprezentanta com­paniei spune că deschiderea noii uni­tăţi va permite extinderea zonei de li­vra­re, dar şi procesarea mai multor comenzi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO