Retail&Agrobusiness

Acţionarii Coca-Cola: Sunt cinci trimestre consecutive de când înregistrăm creşteri în România

Acţionarii Coca-Cola: Sunt cinci trimestre consecutive...

Autor: Roana Rotaru

17.05.2016, 00:06 492
Coca-Cola HBC România, liderul pieţei de băuturi răcoritoare, a înregistrat un avans de 8-9%  (high single digits) al vânzărilor în volum în primul trimestru din acest an faţă de perioada similară a anului trecut, se arată în ultimul raport al companiei-mamă Coca-Cola Hellenic.
 
„Am înregistrat o creştere a volumelor vândute în Nigeria, România şi Polonia, care compensează vânzările slabe din Rusia. Băuturile carbogazoase, apa şi bău­turile energizante s-au vân­dut bine“, se arată în ra­portul citat. Astfel, îmbute­liatorul rămâne pe plus după ce şi anul trecut a raportat o creştere a volumelor vândute.
 
„Volumele au crescut în România, pentru al cin­cilea trimestru consecutiv înregistrând o creştere de o cifră. Am crescut bine în toate categoriile, începând cu băuturile carbogazoase, vânzări susţinute de apă şi suc. De asemenea, băuturile vândute la bax au crescut cu 1,8 puncte procentuale, vânzări repre­zentate de băuturi carboga­zoase“, arată raportul com­paniei Coca-Cola Hellenic privind vânzările înregistrate de divizia din România a multinaţionalei în primele luni ale acestui an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO