Retail&Agrobusiness

Adrian Cocan, manager Lăptăria cu Caimac: Noi avem nevoie de garanţii de capital de lucru, iar consumatorii au nevoie de ajutor financiar cash să se păstreze nivelul consumului

Adrian Cocan, manager Lăptăria cu Caimac: Noi avem...

Autor: Florentina Niţu

06.04.2020, 12:50 357

Adrian Cocan, managerul fabricii Lăptăria cu Caimac, brand de lactate lansat în 2018 de compania Agroserv Măriuţa, una dintre cele mai mari ferme de vaci de lapte de pe plan local, spune că în prezent ar avea nevoie de garanţii de capital de lucru din partea statului, pentru ca businessul să funcţionize în continuare, în contextul noului coronavirus.

„Noi în acest moment avem nevoie de garanţii de capital de lucru. Alte companii au nevoie de măsuri fiscale pentru amânarea plăţii sau reducerea taxelor şi impozitelor, iar consumatorii au nevoie de ajutor financiar cash, pentru două, trei luni, cât stau acasă, să se păstreze nivelul consumului”, a spus Adrian Cocan, general manager al Lăptăriei cu Caimac.

Brandul este produs în fabrica din Drăgoeşti, jud. Ilfov, are şase linii de producţie, cu o capacitate de 72.300 de litri de lapte pe zi, compania având peste 1.000 de capete de vaci la muls. Fabrica are o suprafaţă de circa 1.500 de metri pătraţi.

În 2019, Lăptăria cu Caimac a avut vâzări de peste 4,17 milioane de euro, potrivit reprezentanţilor companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO