Retail&Agrobusiness

Adriana Panait preia poziţia de director de HR la FrieslandCampina România, producătorului brandului de lactate Napolact, după ce Alexandra David a fost promovată director de Resurse Umane pentru Europa

Adriana Panait preia poziţia de director de HR la...

Autor: Cristina Bellu

16.09.2021, 11:52 492

FrieslandCampina România, producătorului brandului românesc de lactate Napolact, anunţă că începând cu luna septembrie, Adriana Panait a preluat poziţia de director de HR, după ce Alexandra David a fost promovată director de Resurse Umane pentru Europa.

Adriana Panait s-a alăturat echipei FrieslandCampina România în 2015, în rolul de Senior HR Business Partner pentru funcţiile comerciale şi de suport. De asemenea, a gestionat implementarea şi integrarea diverselor proiecte de infrastructură şi procese globale de HR la nivel local, facilitând implementarea Agendei de HR şi a programului de schimbare a culturii organizaţionale al FrieslandCampina România, spun reprezentanţii companiei.

Ea este absolventă a Facultăţii de Psihologie a Universităţii de Vest din Timişoara şi are peste 15 ani de experienţă în domeniul resurselor umane în diverse industrii, de la FMCG la servicii sau automotive, activând în companii precum Bega Grup, Ursus Breweries, Adecco România.    

FrieslandCampina România, ce are în portofoliu brandul Napolact, Campina, Milli, Oke şi Dots, este unul dintre cei mai mari jucători din piaţa de lactate. Compania a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 470 mil. lei, plus 4%, un profit net de 29,7 mil. lei şi un număr de 574 de angajaţi, potrivit datelor publice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO