Retail&Agrobusiness

AFI Palace Cotroceni deschide centrul de distracţie MAXFUN, dedicat tuturor vârstelor

AFI Palace Cotroceni deschide centrul de distracţie...

Autor: Letitia Provian

24.03.2016, 13:57 3841

MAXFUN este un spaţiu integrat de distracţie ce se adresează unui target extins, de la tineri, până la adulţi şi familii. Cu un design ultra modern, MAXFUN va pune la dispoziţie o serie de jocuri pentru activităţi recreative, de la bowling şi billiard până la jocuri video, de la cele mai clasice până la cele mai noi simulatoare, pentru toate vârstele.

“AFI Palace Cotroceni deţine în momentul de faţă cea mai extinsă ofertă de divertisment în rândul centrelor comerciale din capitală. Încă de la intrarea pe piaţa din România, AFI s-a poziţionat ca un centru comercial complet, de la opţiuni de distracţie şi petrecere a timpului liber, până la shopping, găzduind peste 300 de branduri cunoscute naţional şi internaţional. MAXFUN extinde zona de entertainment ce cuprinde o multitudine de alte opţiuni de distracţie, cel mai mare pationar acoperit dintr-un centru comercial din România, singurul roller coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, arena laser tag, piste de karting, primul IMAX din ţară şi multe altele.”, a declarat Aura Dinu, Marketing Director AFI Palace Malls Division.

MAXFUN aduce în premieră 6 piste de bowling dotate cu cele mai performante echipamente din România, ce deţin sistemul de scor BES X. Jucătorii se pot fotografia sau îşi pot realiza caricaturi, pe care le pot posta pe profilul lor de Facebook, la fiecare lovitură STRIKE.

O altă atracţie în centrul de distracţii MAXFUN este zona Arcades, un perimetru în care sunt puse la dispoziţie jocuri video clasice, dar şi simulatoare care pot fi folosite de toate categoriile de public, indiferent de vârstă.
De asemenea, clienţii se pot bucura de sistemul promoţional Joy Shop pe baza căruia toţi cei pasionaţi de gaming vor fi răsplătiţi cu premii speciale din magazinul Joy.

MAXFUN deţine şi un spaţiu dedicat lounge-ului, ce dispune de 12 mese şi peste 80 de locuri moderne, ce pot fi reamenajate, în funcţie de nevoile clienţilor. Spaţiul a fost conceput astfel încât să poată găzdui petreceri şi evenimente, un DJ asigurând în permanenţă muzica adecvată. Mai mult, în locaţie există şi un bar, unde clienţii au posibilitatea să comande dintr-un meniu select de băuturi.

Mai multe informaţii despre evenimente sau noutăţi din AFI Palace Cotroceni pot fi accesate pe pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFIPalace Cotroceni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO