Agricover a intrat pe piaţa produselor din carne după investiţii de 5 mil. € într-un abator

Secțiune susținută de Medlife Logo

18 mar 2016 Autor: Roxana Rosu

Divizia de agrobusiness a grupului Agricover a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 1,19 miliarde lei (265 mil. euro), în scădere faţă de nivelul de 1,25 mld. lei din 2014, însă compania spune că distribuţia de in­puturi a cres­cut cu 33% în volum.
 
„Creşterea cu 33% a distribuţiei de in­puturi într-o piaţă caracterizată de nu­meroase provocări demonstrează că suntem pe mai departe un partener si­gur şi de încredere pentru clienţii noştri“, a declarat Ştefan Bucătaru, di­rec­tor general al diviziei de agrobu­si­ness a grupului până la începutul acestui an.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.03.2016

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Agricover
, piata
, carne
, intrare
, investitii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide