Retail&Agrobusiness

Agrozootehnica Pietroiu ridică un siloz cu 15 celule de stocare pe braţul Borcea al Dunării

Agrozootehnica Pietroiu ridică un siloz cu 15 celule de...

Autor: Gabriel Razi

17.10.2014, 00:06 2268
Compania Agrozootehnica Pietroiu, controlată de Ma­riana Stănescu (56 de ani) şi parte a grupului A&S Inter­na­tional, construieşte un siloz cu 15 celule de stocare în loca­litatea Borcea aflată adiacent de braţul omonim al Dunării în judeţul Călăraşi.
 
Agrozootehnica Pietroiu exploatează peste 6.000 de hec­tare de teren arabil şi a avut afaceri de 10 milioane de euro anul trecut.
 
„Prin proiect se vor realiza: 2 baterii de silozuri de cereale, una cu 8 silozuri şi una cu 7 silozuri şi anexele necesare silozurilor“, se arată într-un document de la Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului (ANPM), instiuţie care oferă autorizaţii pentru astfel de proiecte.
 
Documentul public nu oferă detalii în legătură cu valoarea proiectului de investiţii sau cu capacitatea de stocare a celor 15 celule metalice ce urmează a fi ridicate la Borcea. La o capacitate de 2.000 de tone fiecare, întreaga unitate ar avea o capacitate de 30.000 de tone, ceea ce ar însemna o investiţie de 3-4 mil. euro ală­turi de construcţia anexelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO