Retail&Agrobusiness

Al doilea magazin de produse agroalimentare cu capital de stat. Ministerul Agriculturii îşi propune să echilibreze balanţa comercială pe alimente cu sarmale şi mămăliguţă

Casa de Comerţ „Unirea“ este o societate înfiinţată de Ministerul Agriculturii în luna ianuarie, cu un capital social de 93 mil. lei de la stat.

Casa de Comerţ „Unirea“ este o societate înfiinţată de Ministerul Agriculturii în luna ianuarie, cu un capital social de 93 mil. lei de la stat.

Autor: Florentina Niţu

16.10.2019, 00:00 75

Ministerul Agriculturii a deschis cel de-al doilea magazin cu produse agroalimentare româneşti, sub tutela Casei de Comerţ Agroalimentar „Unirea“, luni, 14 octombrie, în Bucureşti, dintr-o reţea ce ar urma să ajungă la 80 de unităţi, prin care vrea să sprijine fermierii români să-şi valorifice produsele şi să echilibreze balanţa comer­cială dintre impor­turi şi exporturi. Primul magazin a fost deschis la Sibiu pe 7 octombrie, iar urmă­toa­rele vor fi deschise în Slatina, Piteşti, Craiova, Timişoara şi Râmnicu Vâlcea.

Pe rafturile Casei Unirea, maga­zinul situat pe strada Biserica Enei, se regăsesc sarmale şi mămăligă, legume şi fructe, ţuica Tăria lui Cătălin din Oltenia, Vinul lui Ureche din Moldova, dulceţurile, siropurile şi murăturile Encon din Dobroieşti, peşte adus din Delta Dunării ori produse de panificaţie fabricate la Brutăria Griviţa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO