Retail&Agrobusiness

Albalact menţine ritmul de creştere al veniturilor în trimestrul al treilea după un plus de 18%

STEPHANE BATOUX este director general al Albalact

STEPHANE BATOUX este director general al Albalact

Autor: Mădălina Panaete

17.11.2016, 00:05 142
Grupul Albalact, unul dintre cei mai mari producători de lactate, a avut în trimestrul al treilea o evoluţie a veniturilor în ritm cu rezultatele din primul semestru, terminând perioada iulie –septembrie cu venituri mai mari cu 18% faţă de perioada similară a anului precedent, conform calculelor ZF pe baza rezultatelor financiare consolidate. În primul semestru al acestui an, veniturile producătorului s-au majorat cu 17%.
 
Astfel, după primele nouă luni ale anului grupul Albalact a ajuns la un venit de aproape 367 de milioane de lei, în creştere cu peste 17% faţă de perioada similară a anului precedent,  conform raportărilor financiare IFRS consolidate.
 
Aceste situaţii financiare cuprind rezultatele consolidate ale Albalact SA şi ale societăţilor Rarăul SA Câmpulung Moldovenesc şi Albalact Logistic SRL, pe care Albalact SA le deţine. Grupul Albalact, unul dintre cei mai mari producători de lactate de pe plan local, a raportat în primele nouă luni un profit net de 23,8 milioane de lei.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO