Retail&Agrobusiness

Albert Davidoglu preia funcţia de CEO al Macromex de la Dan Minulescu, proprietarul companiei

Albert Davidoglu preia funcţia de CEO al Macromex de la...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

01.11.2019, 16:58 1187

Albert Davidoglu, COO (chief operating officer) al Macromex, unul dintre cei mai mari distribuitori de bunuri de larg consum, a preluat funcţia de CEO al companiei. El înlocuieşte astefl pe Dan Minulescu, fondator şi proprietar Macromex. Dan Minulescu renunţă astfel la rolul executiv pe care l-a deţinut încă de la înfiinţarea companiei, în 1993, urmând să se implice în continuare la nivel strategic şi de dezvoltare.

Albert Davidoglu s-a alăturat echipei de management a companiei Macromex din anul 2012, în rolul de Business Development Director, iar din 2017 a preluat funcţia de COO (Chief Operating Officer).

Macromex este unul dintre cei mai mari jucători din industria de food din România. Compania estimează ca va încheia anul 2019 cu o cifră de afaceri de 720 milioane lei şi are un portofoliu extins de branduri proprii precum Edenia, Corso, La Strada, Azuris, şi branduri partenere: Philadelphia, La Lorraine, Farm Frites, Akadia, Taverna, Oldenburger, Milram, Dr. Oetker (Inedit, Paula), Mars Ice Cream, Alpro Ice Cream.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO