ZF Branduri Româneşti

Alexandru Neştian, fondator iTux: Când vrei să construieşti un brand este important să bagi oamenii în povestea ta. Clienţii pot genera conţiunt foto şi video prin care îţi pot promova businessul

Secțiune susținută de Medlife Logo

11 oct 2018 Autor: Cristina Bellu

Brandul se construieşte pas cu pas, de la client la client. Când vrei să construieşti un brand este important să bagi oamenii în povestea ta. Clienţii pot genera conţiunt foto şi video prin care îţi pot promova businessul, a spus Alexandru Neştian, Fondator iTux, prezent în cadrul evenimentului ZF Branduri Româneşti.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Alexandru Nestian
, Fondator iTux
, eveniment
, prezenta
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide