Retail&Agrobusiness

Altex a investit un milion de euro într-un magazin de 1.800 mp în Capitală

Altex a investit un milion de euro într-un magazin de...

Autor: Cristina Bellu

16.12.2020, 10:21 413

Altex, cel mai mare retailer electro-IT din România, anunţă deschiderea unui nou magazin în Capitală, într-un spaţiu propriu, în urma unei investiţii de un milion de euro.

Localizată în proximitatea centrului comercial Auchan din zona Titan, unitatea ocupă o suprafaţă totală de peste 1.800 de metri pătraţi şi asigură acces la peste 40.000 de produse, transmit reprezentanţii Altex.

,,Am ales să deschidem încă un centru de servicii Altex în Bucureşti, să oferim opţiuni clienţilor noştri, precum şi servicii de consultanţă personalizată, pentru a găsi produsele potrivite nevoilor lor dar şi alternative de finanţare flexibile”, spune Edvin Abdulachim, director comercial Altex.

Spaţiul a fost amenajat în linie cu procesul de transformare digitală pe care retailerul îl urmează, fiind dotat cu etichete electronice şi display-uri digitale care asigură o mai mare vizibilitate a produselor şi ofertelor la raft, maximizarea eficienţei în schimbarea preţurilor, dar şi îmbunătăţirea experienţei clienţilor în magazin.

Aceasta este prima deschidere anunţată de companie în luna decembrie. În noiembrie, retailerul a mai deschis magazine în Călăraşi, Deva, Chiajna şi Lugoj.

Compania operează peste 120 de magazine deschise în ţară sub mărcile Altex şi Media Galaxy şi două magazine online, câte unul pentru fiecare brand în parte. Retailerul construit de antreprenorul Dan Ostahie a avut afaceri de 4 mld. lei anul trecut după o creştere de aproape 15% şi un profit net de peste 75 milioane de lei, în urcare cu 19%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO