Retail&Agrobusiness

Altex deschide în Botoşani un magazin de 1.200 mp după o investiţie de peste 500.000 de euro şi angajează casieri şi vânzători

Altex deschide în Botoşani un magazin de 1.200 mp după...

Autor: Cristina Bellu

29.09.2020, 09:28 539

Retailerul electro-IT Altex, controlat de Dan Ostahie, anunţă deschiderea unui nou magazin în Botoşani, începând cu data de 1 octombrie, într-un spaţiu de 1.200 de metri pătraţi, investiţie estimată la peste 500.000 euro.

Odată cu deschiderea unităţii, Altex îşi extinde şi echipa la nivel local şi face angajări pentru posturi de casieri sau consultanţi de vânzări.

,,Investiţia în noua locaţie din Botoşani reprezintă un pas strategic pentru noi în îmbunătăţirea experienţei de cumpărare a clienţilor noştri”, spune Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Noul centru de servicii dispune de 50 de locuri de parcare şi este amenajat în acord cu obiectivul retailerului de a reduce cât mai mult amprenta pe care magazinele din reţea o au asupra mediului. Astfel, spaţiul este dotat cu sisteme de iluminare cu LED, ecrane digitale şi etichete electronice.

,,Trecerea de la preţuri printate pe hârtie la preţuri afişate electronic asigură o mai mare vizibilitate a produselor şi ofertelor la raft, maximizarea eficienţei în schimbarea preţurilor, dar şi îmbunătăţirea experienţei clienţilor în magazin”, explică reprezentanţii companiei.

Retailerul electro-IT a lansat la începutul lunii iulie un proces de recrutare pentru a susţine extinderea şi modernizarea reţelei de magazine la nivel naţional, având în plan angajarea a peste 1.000 de persoane.

Potrivit celor mai recente date publicate de Ministerul de Finanţe, Altex avea la finalul anului trecut 3.546 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO